Hrvatski  /  Choose language
povratak

Novi proizvod za dezinfekciju površina - INA Dezinol!

Naši su zaposlenici u samo nekoliko dana proizveli deficitarni proizvod na tržištu.


Naši su zaposlenici u samo nekoliko dana proizveli deficitarni proizvod na tržištu. Dezinficijens za površine INA Dezinol u potpunosti su razvili stručnjaci iz INA MAZIVA, a proizvod je odobren i od strane Ministarstva zdravstva. S obzirom na trenutnu situaciju s koronavirusom, kompanija je odlučila dio proizvoda, ukupno 720 litara dezinficijensa, donirati Stožeru civilne zaštite koji će proizvod distribuirati institucijama po potrebi.

INA Dezinol je primarno razvijen za interne potrebe kompanije, za dezinfekciju površina na maloprodajnim mjestima te unutrašnjost kabine autocisterni, a dostupan je za kupovinu na svim Ininim maloprodajnim mjestima, u pakiranju od 0,6 litre.

„Izuzetno sam sretan i ponosan na kolege koji su svojim trudom i zalaganjem u rekordnom roku pripremili proizvod koji će, u ovoj kriznoj situaciji, biti od velike pomoći kompaniji, ali i svim potrošačima. Zahvalan sam kolegama na posvećenosti, trudu i brzoj reakciji te su nam ponovno pokazali da su timski rad i predanost ključni u svakoj situaciji“, izjavio je Zoran Škrobonja, direktor INA MAZIVA.Opis proizvoda

INA Dezinol je gotovo pripremljeno sredstvo za tehničku dezinfekciju radnih površina, podova i predmeta na bazi denaturiranog etilnog alkohola (udio alkohola 70%). Prilikom rada sa sredstvom potrebno je koristiti osobna zaštitna sredstva pogotovo naočale i rukavice. Nakon svake uporabe obavezno je ruke isprati u čistoj vodi. Osobe s osjetljivom ili oštećenom kožom moraju izbjegavati dodir sa sredstvom. Primjenjuje se u originalnom pripremljenom (koncentriranom) obliku nanošenjem krpom na radne površine. Površine nakon nekoliko minuta prebrisati čistom krpom ili ubrusom. Sredstvo je isključivo namijenjeno za tehničku dezinfekciju površina, podova i predmeta, što isključuje svu opremu za pripremu hrane i pića. Nije namijenjeno za dezinfekciju ljudi i životinja. Ne smije doći u dodir s očima, niti sa sluznicama.

Novi proizvod za dezinfekciju površina - INA Dezinol!