Hrvatski  /  Choose language
povratak

INA MAZIVA - najbolji životni partner

MODUS VIVENDI


INA Lancol ST 200 je ulje za podmazivanja lanaca pila. Proizvedeno je iz mineralnog ulja i aditiva za poboljšanje svojstava protiv trošenja, korozije i negativnog utjecaja vode. Odlikuje se odličnom prianljivošću, a posjeduje i vrlo dobra niskotemperaturna svojstva koja omogućavaju upotrebu i u zimskim uvjetima. Ovo ulje se primjenjuje za podmazivanje lanaca motornih pila i električnih pila.

 INA Hidraol HD 32 -
Hidraoli HD su mineralna hidraulična ulja proizvedena iz rafiniranih baznih ulja i aditiva koji osiguravaju dobru termičku, oksidacijsku i korozijsku stabilnost, kao i odlično svojstva protiv trošenja. INA Hidraoli HD nižih viskoznosti su prikladni hidraulički mediji za prijenos snage u različitim sustavima, naročito kod niskih temperatura. Služe za podmazivanje vretena, brusnih vretena i preciznih alatnih strojeva. INA Hidraoli HD srednje viskoznosti uglavnom se upotrebljavaju za punjenje hidrauličkih sustava dizalica, preša, alatnih i drugih strojeva. Zadovoljavaju zahtjeve podmazivanje zupčastih, krilnih i klipnih pumpi do određenih tlakova i brzina, prema uputama proizvođača. INA Hidraoli HD visoke viskoznosti upotrebljavaju se za podmazivanje prijenosnika i ležaja u industriji tekstila i papira, čeličanama, kemijskoj industriji i građevinarstvu. Posjeduju zaštitne osobine protiv korozije, kao i sposobnost podmazivanja u uvjetima velikih opterećenja i povišenih temperatura.

 INA Hidraol HD 46 - Hidraoli HD su mineralna hidraulična ulja proizvedena iz rafiniranih baznih ulja i aditiva koji osiguravaju dobru termičku, oksidacijsku i korozijsku stabilnost, kao i odlično svojstva protiv trošenja. INA Hidraoli HD nižih viskoznosti su prikladni hidraulički mediji za prijenos snage u različitim sustavima, naročito kod niskih temperatura. Služe za podmazivanje vretena, brusnih vretena i preciznih alatnih strojeva. INA Hidraoli HD srednje viskoznosti uglavnom se upotrebljavaju za punjenje hidrauličkih sustava dizalica, preša, alatnih i drugih strojeva. Zadovoljavaju zahtjeve podmazivanje zupčastih, krilnih i klipnih pumpi do određenih tlakova i brzina, prema uputama proizvođača.INA Hidraoli HD visoke viskoznosti upotrebljavaju se za podmazivanje prijenosnika i ležaja u industriji tekstila i papira, čeličanama, kemijskoj industriji i građevinarstvu. Posjeduju zaštitne osobine protiv korozije, kao i sposobnost podmazivanja u uvjetima velikih opterećenja i povišenih temperatura.

 INA Hidraol HD 68 - Hidraoli HD su mineralna hidraulična ulja proizvedena iz rafiniranih baznih ulja i aditiva koji osiguravaju dobru termičku, oksidacijsku i korozijsku stabilnost, kao i odlično svojstva protiv trošenja. INA Hidraoli HD nižih viskoznosti su prikladni hidraulički mediji za prijenos snage u različitim sustavima, naročito kod niskih temperatura. Služe za podmazivanje vretena, brusnih vretena i preciznih alatnih strojeva. INA Hidraoli HD srednje viskoznosti uglavnom se upotrebljavaju za punjenje hidrauličkih sustava dizalica, preša, alatnih i drugih strojeva. Zadovoljavaju zahtjeve podmazivanje zupčastih, krilnih i klipnih pumpi do određenih tlakova i brzina, prema uputama proizvođača. INA Hidraoli HD visoke viskoznosti upotrebljavaju se za podmazivanje prijenosnika i ležaja u industriji tekstila i papira, čeličanama, kemijskoj industriji i građevinarstvu. Posjeduju zaštitne osobine protiv korozije, kao i sposobnost podmazivanja u uvjetima velikih opterećenja i povišenih temperatura.


 

INA MAZIVA - najbolji životni partner